Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Cat costa livrarea in localitatile cu acces limitat?

Daca un colet trebuie sa ajunga departe, departe, intr-o zona in care nu prea ajung des colete sau curieri, livratorul trebuie sa faca un efort suplimentar si e nevoit sa ceara un cost mai mare.

Uite cum sa verifici cat va fi:

La Fan Courier – foloseste calculatorul de kilometri suplimentari. Precizeaza adresa si ti se va spune costul livrarii pana acolo.

La Urgent Cargus – simuleaza o comanda din contul tau OLX si afla exact cat va costa transportul. Acolo unde prestatorul nu are colaboratori, in general se adauga un cost suplimentar de 15 lei, indiferent de numarul suplimentar de kilometri parcursi (conform contractului cu OLX) sau suplimentar poti verifica aici daca se numara printre localitatile acoperite.